Соуси

Соус гострий
15.00 грн.
за 1 шт.
Соус негострий
15.00 грн.
за 1 шт.
Соус з базиліком
15.00 грн.
за 1 шт.
Соус французький
12.00 грн.
за 1 шт.
Аджика
15.00 грн.
за 1 шт.
Наршараб
55.00 грн.
за 1 шт.