Соління

капуста квашена
3.50 грн.
за 100 гр.
Капуста "лепесток"
2.70 грн.
за 100 гр.
Баклажани по-корейськи
4.00 грн.
за 100 гр.
Морква по-корейськи
5.50 грн.
за 100 гр.
Цвітна капуста з морквою
5.40 грн.
за 100 гр.
Слива маринована
9.00 грн.
за 100 гр.
Помідори мариновані
5.50 грн.
за 100 гр.
Огірочок солоний
6.00 грн.
за 100 гр.
Печериця маринована
13.50 грн.
за 100 гр.
Яблука квашені
4.00 грн.
за 100 гр.